Wietske van Ierssel

Location: Amsterdam Area , Netherlands Languages: Dutch, English

About Wietske van Ierssel

Met 10 jaar werkervaring als P&O Manager bij corporate bedrijven heb ik ervaren dat ik goed ben in mensen meenemen in veranderingen, nieuwe paden bewandelen, zichzelf laten verrassen en kennis overbrengen op een energieke manier. Ik sta voor professionaliteit en ga door waar anderen stoppen. Naast mijn aanstekelijke enthousiasme ben ik zeer praktisch ingesteld. Met 7Fans ben ik een Social Media adviesbureau begonnen dat zich onderscheidt door oa adviezen die direct in te zetten zijn, het leveren van maatwerk en het gebruik maken van het interne potentieel. De combinatie van bovenstaande competenties en mijn expertise op het gebied van veranderprocessen en Social Media zorgen voor de succesformule van 7Fans.

Kernwoorden:
Social Media / Linkedin / Twitter / Facebook / Hootsuite / Google+ / Veranderprocessen / Social Media Advies / Social Media Strategie / Social Media Inspiratie

How can I help you

Ik kan je advies geven hoe je een Social Media Strategie opstelt, hoe je medewerkers activeer om te starten met Social Media, maar kan je ook hele praktische tips geven over Linkedin, Twitter, Facebook, Google+, Hootsuite en Pinterest.

Experience

• Social Media Adviseur at 7Fans (2012-)
• Bestuurslid at SMC Amsterdam (2014-)
• (Social Media) Adviseur at The Perfect Business Pics (2013-)


• P&O Manager at BAM Techniek (2009-2012)
• HR Consultant at DHL (2007-2009)
• HR Manager at Skytours (2006-2007)
• PA at Nestle (2003-2006)
• HR at PGGM (2001-2003)

Education

✓ Social Media at Beeckestijn Business School (2012-2012)
✓ NIMA Marketing-A at ICM (2007-2007)
✓ Management & Organisatie Post HBO at CBT (2003-2003)
✓ Leren Veranderen at Focus Conferences (Leren Veranderen) (2002-2002)
✓ Human Resources at Hogeschool De Horst (1998-2002)

Wietske van Ierssel 6 reviews
- average score
Anonymous

Jan Kroon 08-04-2014

Wietske heeft Bij ITAB Shop Concept BV een hele nuttige Linkedin workshop gegeven. Ik ben erg erg enthousiast over geworden en ga de tips zeker ter hand nemen. Nogmaals bedankt was erg leuk en verhelderend, zeker ook de manier waarop je het presenteerde.

Anonymous

Jeroen 's-Gravendijk 08-04-2014

Ik maak graag gebruik van Wietske's dienstverlening. Zij verzorgt op zeer regelmatige wijze specifieke workshops voor TNMF (The New Media Factory). Daarnaast verzorgt Wietske ook de Social Media Strategie sessies voor 1 van de TNMF klanten.

Anonymous

Misja van der Haar 08-04-2014

Wietske heeft de medewerkers van "Alles voor Glas" een eerste inzicht gegeven in de wereld van social media, in 2014 volgt de volgende stap, boeiend te leren hoe groot de kracht van social media kan zijn, op naar de volgende sessie Wietske!

Anonymous

Fedde van der Spoel 08-04-2014

We hired Wietske van Ierssel for two workshops on social media for the Erasmus University Rotterdam, LinkedIn and Facebook Pages. Wietske did her job more than well and has indeed inspired my co-workers to work with these social media tools. I already recommended her to one of my co-workers in a different department of the university. I will surely hire her in again in the future when necessary.

Anonymous

Julia Kallenbach 08-04-2014

Wietske heeft 2 workshops Social Media gegeven aan een eerstejaars klas Management Assistent. Dit heeft zij goed gedaan; er was interactie, beide presentaties waren op niveau 4 MBO afgestemd en werden gedifferentieerd aangeboden. Bij een volgende keer Nieuwe Media zal ik haar zeker weer vragen een bijdrage te leveren aan deze lessenreeks.

Anonymous

Mohammed Loutfi 08-04-2014

Wietske is een zeer intelligente en snelle denker. Ze is in staat om processen en gevolgen snel te overzien en daar acuut op te managen. Haar energie is aanstekelijk en haar steun is oprecht.

Daarnaast kan ze feilloos op verschillende abstractieniveau's haar talenten tonen en haar mening vertalen naar haar 'stakeholders'. Resultaatgericht, Pro-actief en To-the-point zijn aspecten die haar kenmerken. In de 3 jaar dat we hebben samengewerkt heb ik haar leren waarderen als een bijzonder authentieke collega!

Good to know

  • Twitter
  • Facebook
  • Google Plus
  • Pinterest
  • Blog

Newsletter

Do not worry, we do not like spam either...